2021. január 04., hétfő

Az NKM márkából MVM lett

Az MVM Csoport tagjai 2021-től egységesen MVM márkanév alatt működnek, ennek megfelelően cégünk, az NKM Energia Zrt. a jövőben MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. néven folytatja tevékenységét. Kérdőíveink a továbbiakban az MVM kutatási panel felületén, a https://mvm-kutatas.frequest.com oldalon találhatók.

Ami változott: a logónk, a linkek, illetve az az e-mail-cím, amelyről a leveleinket kapod (korábban kutatas@kutatas.nkm.energy, mostantól kutatas@kutatas.mvm.hu). Kérjük regisztrált tagjainkat, hogy levelezőrendszerükben az új e-mail-címünket állítsák be megbízható feladóként, nehogy üzeneteink véletlenül a levélszemétbe kerüljenek, és lemaradjanak a legújabb kérdőívekről.

Ami nem változik: továbbra is várjuk a véleményeket kérdőíveink segítségével. Regisztrált tagjaink a kérdőívek kitöltésével továbbra is nyerhetnek elektronikai termékekre beváltható online utalványokat. Ennek feltételei sem változtak: aki egyszer kitölti valamelyik kérdőívünket, azzal máris háromszorosra növeli nyerési esélyeit: negyedéves, féléves, éves sorsolásban is részt vesz. Ráadásul annyiszor kerül be a sorsolási listába, ahány kérdőívet kitölt, tehát minden kitöltéssel növekszik az esély a nyerésre!